Happ-in header

De lekkerste broodjes bestellen Eindhoven

Broodjes bestellen in Eindhoven is een eenvoudige opgave, één telefoontje naar Hap-Inn via 040 - 251 75 21 volstaat! Hap-Inn staat garant voor de lekkerste vers belegde broodjes. Snel, goed en gemakkelijk. Particulieren kunnen hun bestelling bij ons komen afhalen. U kunt gratis parkeren op onze parkeerplaatsen voor de deur. Voor bedrijven is het ook mogelijk om via deOnline bestelwinkel broodjes te bestellen en te laten bezorgen in Eindhoven. Als u regelmatig bestelt dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen.

Onze overzichtelijke bestellijst met een ruime keuze kwaliteitsproducten vindt u hier. U kunt deze prijslijst ook uitprinten voor een duidelijk overzicht van het uitgebreide aanbod broodjes dat u kunt bestellen. Natuurlijk bieden we ook de lekkerste maaltijdsalades, sandwiches, soepen en zelfs hoofdgerechten.

Onze vaste klanten weten al waar ze in Eindhoven de lekkerste verse broodjes kunnen bestellen, en na uw eerste bestelling zal het u ook duidelijk worden en zult u zelf ook vaker broodjes bestellen bij Hap-Inn.

Graag tot ziens!

Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven