Happ-in header

Catering Eindhoven

Hap-Inn is een bekende naam binnen de verzorging van catering in Eindhoven. Wij verzorgen catering voor diverse aangelegenheden als bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, recepties, tuinfeesten, verjaardagen en meer...
Hap-Inn levert smakelijke gerechten, hapjes en buffetten en alles wat er bij komt kijken om uw catering compleet te maken. Om u smakelijke gerechten van superieure kwaliteit te garanderen wordt alles bij Hap-Inn zorgvuldig samengesteld uit de beste verse ingrediënten.

Voor een grote of kleine groep, wij zorgen dat uw catering wensen met goede smaak worden ingevuld en regelen uw catering tegen een goede prijs. Bel of neem via onze contactpagina contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken of voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. Natuurlijk staan wij altijd open voor uw wensen en suggesties en in overleg is (bijna) alles mogelijk en houden we ook rekening met allergiën, vegetariers en speciale dieëten.

Regel uw catering in Eindhoven op tijd

U kunt uw catering in Eindhoven al ruim vantevoren regelen zodat u het los kunt laten. Wij zorgen er dan voor dat op de dag van de gebeurtenis alle lekkers geregeld is.

Dus als u in Eindhoven op zoek bent naar een cateraar staat bij Hap-Inn voor u klaar! Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven