BBQ voor kantoor, bedrijfsfeest of evenement?

Zoek je een catering voor de BBQ van je bedrijfsfeest of evenement? Hap-Inn verzorgt jouw BBQ van A tot Z.

Catering voor BBQ

Zoek je een catering voor de BBQ van je bedrijfsfeest of evenement? Van vlees en vis tot sausjes, van brood en bestek tot drankjes, Hap-Inn verzorgt het hele menu tot in de puntjes! Wij staan klaar om jou een onvergetelijke BBQ te verzorgen. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden.

Heerlijk genieten met onze complete BBQ service

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van een bedrijfsfeest of evenement. En een lekker hapje en drankje kunnen natuurlijk niet ontbreken. Hap-Inn verzorgt jouw BBQ van A tot Z, want wij denken écht aan alles!

Zo verzorgen wij het vlees, vis en vegetarische hapjes, maar ook de salades, sausjes en brood… Nou ja, eigenlijk alles wat er bij een geslaagde BBQ komt kijken! Zelfs aan borden, bestek en de BBQ zelf wordt gedacht. En natuurlijk wil je dat iedereen zoveel mogelijk geniet van het evenement, dus daarom zorgt een van onze Hap-Inn BBQ-masters voor de bereiding van alle hapjes. Geen zin de afwas? Geen probleem, want ook die doen wij voor jou.

Hap-Inn BBQ vlees

BBQ – catering bestellen?

Neem contact met ons op
Hap-Inn BBQ buffet

Bestel eenvoudig de catering voor je BBQ

De mogelijkheden om jouw BBQ tot een succes te maken zijn eindeloos bij Hap-Inn. Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Want, wij begrijpen als geen ander dat smaken verschillen! Heb je speciale wensen zoals vegetarisch, glutenvrij of halal? Ook daar houden wij graag rekening mee.

Interesse in BBQ – catering

Vul het formulier in

Meer informatie of een BBQ bestellen?

Vul onderstaande formulier in en
wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op!

Hap-Inn BBQ spies
Hap-Inn BBQ sparerib
Hap-Inn BBQ vlees
Hap-Inn BBQ grill zalm