De lekkerste broodjes voor de lunch

Lunch bestellen

Wil je een lunch bestellen in regio Eindhoven? Wat dacht je van een knapperig belegd broodje of een frisse salade voor de lunch. Wij bij Hap-Inn staan voor je klaar om jou een heerlijke lunch te bezorgen!

Hap-Inn heeft voor iedere trek een smakelijke oplossing! En ook aan de gezondheid wordt gedacht, want wij hebben naast lekkere broodjes ook frisse salades, smoothies, fruit en vers geperste jus d’orange. En voor de lekkere trek kun je ook genieten van onze brownies, muffins of een andere zoetigheid.

Bekijk de prijslijst van onze uitgebreide lunchkaart en geef je bestelling aan ons door. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op het gewenste tijdstip en locatie wordt bezorgd.

Wil je een lunch bestellen voor meerdere personen? Hap-Inn stelt graag een verrassende lunch met diverse broodjes en drankjes voor je samen.

Lunch bestellen?

Vul ons formulier in

De lekkerste broodjes bestel je bij Hap-Inn

Wij bij Hap-Inn houden van diVERS en daarom is onze menukaart ruim gevuld met de lekkerste broodjes en sandwiches. Neem een kijkje in het menu en kies het broodje waar jij warm van wordt. Staat je favoriete broodje er niet tussen? Geen nood! Wij vinden het een uitdaging om jouw favoriete broodje helemaal naar wens samen te stellen.

Wij bakken de hele dag door vers brood af. Zo geniet je altijd van een kraakvers en heerlijk knapperig broodje tijdens de lunch. De broodjes kunnen individueel verpakt worden en kunnen voorzien worden van een naamsticker.

Wil je voor de lunch een aantal broodjes bestellen in de regio Eindhoven? Geef je bestelling aan ons door en wij zorgen dat de bestelling bij jou op locatie wordt bezorgd.

Lunch op kantoor?

Vraag naar de mogelijkheden

Bestel de lekkerste belegde broodjes voor vergaderingen en lunches op kantoor

Staar er een lange vergadering of zakelijke lunch in de agenda? Dan is het natuurlijk fijn als de lunch tot in de puntjes wordt verzorgd.

Hap-Inn gaan geen lunch-uitdaging uit de weg! Wij kunnen de lunch geheel naar wens samenstellen. Van een grote schaal met vers belegde broodjes en gekoelde drankjes tot salades en warme maaltijden.

Heb je speciale wensen zoals vegan, glutenvrij of halal? Wij houden er graag rekening mee! Bekijk onze prijslijst voor de mogelijkheden en geef je bestelling aan ons door. Wij zorgen ervoor ervoor dat je bestelling op het gewenste tijdstip en locatie wordt bezorgd. Zo wordt de vergadering of zakelijke lunch zeker een groot succes!

Hap-Inn lunch gezond

Broodjes bij de vergadering?

Vraag naar de mogelijkheden

Meer informatie of een lunch bestellen?

Vul onderstaande formulier in en
wij nemen dezelfde werkdag nog contact met je op!

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text